Το Γραφείο

Τεχνικό-Μελετητικό γραφείο Ευφροσύνη Δ. Μπεκρή

Αναλαμβάνουμε ΠΡΩΤΟΙ και AΜΕΣΑ για σας:

  • την έγκαιρη προετοιμασία,
  • τη δημιουργία πλήρους φακέλου δικαιολογητικών,
  • τη σύνταξη και ανάλυση μελέτης επιχειρηματικού σχεδίου και
    την υποβολή προτάσης, με σκοπό την έγκυρη και άμεση υποβολή, με την έναρξη του προγράμματος!

Όταν μηδενίζουμε τις αποστάσεις….

Μετά από μια επιτυχημένη παρουσία στην αγορά της Ηλείας (και όχι μόνο),
ήταν φυσικό και επόμενο να πρωτοπορήσουμε και να κάνουμε το επόμενο βήμα!
Από σήμερα και στο εξής θα παρέχουμε ολοκληρωμένη τεχνική και μελετητική υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Διατηρώντας απόλυτη εξειδίκευση στην ανάπτυξη τεχνικών-μελετητικών προγραμμάτων , στην υλοποίηση Διαδικτυακών Έργων και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, που συνοδεύουν τα Έργα μας θα έχετε την δυνατότητα διαδραστικής επικοινωνίας μαζί μας με web-websites, Portals και Social Media (Facebook, Twitter, κλπ.) Ώστε να καλύψουμε οποιαδήποτε οποιαδήποτε ανάγκη παροχής συμβουλών, υπηρεσιών και υποστήριξης στον αντίστοιχο τομέα. Με τον τρόπο αυτό είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε την άψογη Διαδικτυακή παρουσία-συνεργασία των Πελατών μας.

Σήμερα, αποτελούμε το μοναδικό Τεχνικό-Μελετητικό Γραφείο που διαθέτει αυτό τον συγκεκριμένο συνδυασμό των χαρακτηριστικών – τεχνολογία και marketing – σε τέτοιο επίπεδο ποιότητας που μας επιτρέπει να δραστηριοποιούμαστε πλέον σε όλη την Ελλάδα αλλά και εκτός, μέσω της διαδραστικής επικοινωνίας.

Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε λαμβάνοντας υπόψη το σεβασμό και την προτίμησή σας….

Η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να ξεπερνάμε εύκολα τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και να σας εγγυόμαστε την άμεση παράδοση της οποιαδήποτε εργασίας αναλάβουμε χωρίς καμία απόκλιση στο προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα και κόστος.

mpekri-texniko-grafeio-1
mpekri-texniko-grafeio-3
mpekri-texniko-grafeio-2

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ